Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ψυχοπαθής παρενοχλούσε σεξουαλικά τέσσερις γυναίκες μέσω facebook!

Σε εφιάλτη έχει μετατρέψει την καθημερινότητα τεσσάρων γυναικών από τη Ρόδο ένας ψυχικά διαταραγμένος 35χρονος από την Κω, που χρησιμοποιεί το facebook για να τις «βομβαρδίζει» με σεξουαλικά μηνύματα! Όταν εκείνες αντέδρασαν, άρχισε να τις βρίζει, να τις απειλεί και να στέλνει συκοφαντικά μηνύματα γι’ αυτές σε άλλους χρήστες!

Τα θύματα ζήτησαν προστασία από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, μια και ο δράστης είχε δηλώσει τα πραγματικά του στοιχεία και τις φωτογραφίες του. Παράλληλα, ζήτησαν από την εταιρεία που λειτουργεί το facebook να λάβει μέτρα σε βάρος του. Σύντομα, όμως, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος κατοικεί στην Κω, πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνος, αλλά η οικογένειά του αδιαφορεί για την κατάστασή του!

Η Εισαγγελία της Ρόδου ενημέρωσε εγγράφως για την υπόθεση την αντίστοιχη της Κω, ζητώντας να αναλάβει τον εντοπισμό και την σύλληψη του 35χρονου αλλά και να διερευνήσει αν υπάρχουν και άλλα θύματα των οποίων τα προσωπικά δεδομένα κατόρθωσε να μάθει από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου