Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Με αυγά και πορτοκάλια υποδέχθηκαν τον Αδ. Γεωργιάδη στη Λέσβο

Δύο φορές, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη που βρέθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται από σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη, προκειμένου να αποκτήσει μία εικόνα της κατάστασης της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας τον υποδέχθηκε ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρης Χαλκιώτης.



Η αποχώρησή του, όμως, χαρακτηρίζεται το λιγότερο επεισοδιακή, καθώς- σύμφωνα πάντα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης- στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο. Έτσι, ο κ. Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε, αφού προηγουμένως δέχθηκε πυρά από αυγά και πορτοκάλια.



Η περιπέτειά του, όμως, στο νησί δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο αργότερα, όταν οι διαδηλωτές πληροφορήθηκαν πως ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» όπου παραχωρούσε συνέντευξη στον Γιάννη Συνάνη, συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο του σταθμού και περίμεναν τον υφυπουργό με άγριες διαθέσεις και συνθήματα.



Η αστυνομία κατέστρωσε νέο σχέδιο και κατάφερε να φυγαδεύσει για δεύτερη φορά τον Άδωνι Γεωργιάδη, χωρίς όμως ο ίδιος να γλυτώσει και πάλι από τις ριπές των αυγών και των πορτοκαλιών.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά


Πηγή: lesvosnews.gr-zougla.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου