Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Την έκλεβαν και αυτή κοιμόταν...

Απρόσεκτοι και… θορυβώδεις ήταν οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι μίας ηλικιωμένης γυναίκας στην παραλία της Αυλίδας, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να φύγουν με γεμάτες τσέπες αφού το θύμα τους ξύπνησε μόνο όταν εκείνοι είχαν πια απομακρυνθεί!
     
Η 75χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού δεν κατάλαβε μέσα στον ύπνο της ότι είχε γίνει στόχος κακοποιών, παρά το γεγονός ότι οι δράστες… έσπασαν την πόρτα της για να μπουν μέσα! Δεν τους άκουσε ούτε όταν μπήκαν στο υπνοδωμάτιό της και άρπαξαν 1.000 ευρώ μέσα από το πορτοφόλι της!
     
Η ηλικιωμένη ξύπνησε μόνο όταν οι εισβολείς… γκρέμισαν ένα τραπεζάκι καθώς έφευγαν, αλλά ήταν ήδη αργά! Το μόνο που πρόλαβε να δει, ήταν δυο φιγούρες που απομακρύνονταν τρέχοντας! Η Αστυνομία έκανε έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες, αλλά εκείνοι είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Πλούσια λεία περίμενε τους άγνωστους κακοποιούς που τρύπωσαν σε ένα σπίτι στο Ακρωτήρι Ζακύνθου, παραβιάζοντας την είσοδο την ώρα που οι ένοικοι απουσίαζαν. Οι δράστες ανακάλυψαν κρυμμένα 1.200 ευρώ, ενώ έκλεψαν και τα χρυσαφικά της οικογένειας. 

Κοσμήματα αξίας περίπου 2.000 ευρώ και ταξιδιωτικά έγγραφα του 36χρονου Ρουμάνου ιδιοκτήτη και των μελών της οικογένειάς του άρπαξαν οι άγνωστοι που παραβίασαν ένα παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι τους στον Πολιχνίτο Λέσβου, εκμεταλλευόμενοι την απουσία τους. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου