Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Εξέδιδε την κόρη της για ένα μπουκάλι βότκα!

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου παραπέμπεται να δικαστεί ένας 67χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης, που φέρονταν να απολάμβανε τις... σεξουαλικές υπηρεσίες ενός μόλις 12χρονου κοριτσιού. Ο ισχυρισμός ότι του έπεσε το παντελόνι επειδή ήταν... μεγάλο, δεν έπεισε το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που θεώρησε ότι τα κατεβασμένα βρακιά με τα οποία εντοπίστηκε όταν συνελήφθη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την ανήλικη ήταν η αρχή σεξουαλικών περιπτύξεων που επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Aυτό που ωστόσο προκαλεί μεγαλύτερο σοκ δεν είναι το αρρωστημένο μυαλό του ηλικιωμένου αλλά το γεγονός ότι τοπ 12χρονο κορίτσι φέρεται να εκδίδονταν από την ίδια την μητέρα του και την αδελφή του! Οι δυο τους παραπέμπονται επίσης να δικαστούν με το ίδιο βούλευμα, όπου μάλιστα αποκαλύπτεται ότι είχαν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και μάλιστα φέρονται να παρέδιδαν το κοριτσάκι στις σεξουαλικές ορέξεις ανώμαλων με αντάλλαγμα απλά λίγα ευρώ και σε ορισμένες περιπτώσεις ένα μπουκάλι βότκα ή μερικούς καφέδες.

Παρόλα αυτά τα συγκλονιστικά πάντως, ανατριχιάζει το γεγονός ότι (σύμφωνα με το cretalive) το ανήλικο παιδάκι όλο αυτό το διάστημα που η μητέρα του παραμένει προφυλακισμένη για όσα φέρεται να έπραξε σε βάρος του, δεν έπαψε στιγμή να την ζητάει, να εκφράζει την αγάπη του προς εκείνη και παρακαλάει τους αστυνομικούς, τους δικαστές και τους σωφρονιστικούς να μην την πάρουν από κοντά του...

πηγη  star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου